Nederlands grootste online 

 herinneringsplatform 

Nabestaanden, familieleden, vrienden en
betrokkenen delen hun herinneringen op Memori

2.369.098

reacties en herinnerin-
gen maken alles
duidelijk

Wanneer iemand er niet meer is, komen er veel herinneringen naar boven. Bij de directe nabestaanden, maar zeker ook bij familieleden, vrienden, bekenden of zelfs collega’s van de overledene en de nabestaanden. Het is fijn om al die herinneringen in de vorm van foto’s en verhalen te kunnen verzamelen, bewaren en delen. Voor altijd en overal. Daarom is er Memori.

Alle herinneringen. Voor altijd en overal.

Nabestaanden, familieleden, vrienden, bekenden en collega’s overal ter wereld kunnen heel makkelijk op Memori reacties, foto’s en andere herinneringen plaatsen. Zo groeit een Memori uit tot een waardevolle plek, die een uniek en onvergetelijk beeld van iemands leven laat zien. Als uitvaartondernemer maakt u dit mogelijk, door Memori aan te bieden aan uw klanten. Door uw logo overal te tonen, maken we duidelijk dat uw organisatie deze bijzondere dienstverlening aanbiedt.

Memori biedt nabestaanden steun voor de rest van hun leven.
Zij zullen uw dienstverlening dan ook zeker waarderen.

Onvergetelijk herinneringsalbum voor uw klanten

Naast het online platform waarop alle herinneringen worden verzameld, kunnen nabestaanden ook een herinneringsalbum samenstellen. Een onvergetelijk en tastbaar album, waarin ze alle foto’s, herinneringen en verhalen kunnen bundelen.

“Met Memori heb ik het voor honderden families mogelijk gemaakt om herinneringen samen te brengen. Een onvergetelijk geschenk blijkt achteraf.”

- Uitvaartondernemer -

Praktische informatie
rondom de uitvaart

Niet alleen is Memori een herinneringsplatform met blijvende waarde voor nabestaanden. Ook kunt u Memori rondom de uitvaart inzetten om praktische informatie te delen met bezoekers. Denk aan een routebeschrijving, tijden, foto’s etc.

“Ik kreeg van Memori bericht dat er op een van de Memori’s van mijn klanten meer dan negenhonderd reacties en herinneringen zijn geplaatst. Dat zoveel mensen iets plaatsen, betekent echt veel voor de nabestaanden.”

- Uitvaartondernemer -

"Heel veel families hebben bij mij aangegeven blij te zijn met Memori."

Uitvaartondernemer

De toekomst in uitvaartdienstverlening

Zorgna, de bedenker en ontwikkelaar van Memori, staat voor innovatie in de nazorg samen met uitvaartondernemers. Uw rol als uitvaartondernemer is cruciaal voor mensen die met een groot verlies worden geconfronteerd. In het uitvaarttraject, maar ook bij het leren omgaan met verlies. Met Memori maakt u uw dienstverlening nóg waardevoller, door uw klanten een blijvende herinnering te bieden.

 

Start nu met Memori

Neem contact met ons op als u wilt starten met Memori. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden en prijzen. Gebruik het contactformulier of bel 0485 - 51 27 27.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van Google