Dag lieve...

Herinneringsboekje voor kinderen 4-11 jaar
Verlies
10 augustus 2018
Dag Lieve (display)
18 oktober 2018
Show all

Of wilt u een proefexemplaar aanvragen?

Voor wie is deze uitgave?

De uitgave kan ingezet worden voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Jonge kinderen kunnen deze samen met hun ouders invullen. Bij oudere kinderen kan de uitvaartverzorger een inschatting maken of de voldoende uitgave passend is bij het betreffende kind.

Over de uitgave ‘Dag Lieve…’

‘’Dag Lieve…’’ is een prachtig geïllustreerd, toegankelijk herinneringsboek voor kinderen van ongeveer 4 tot 12 jaar. Met het boek kunnen zij een tastbare herinnering creëren aan hun overleden opa, oma, vader, moeder, broertje, zusje, vriendje of andere dierbare.
Kinderen gaan op hun eigen, specifieke manier om met verlies. Ze vinden het fijn om bezig te zijn. Door te schrijven, knippen, plakken en tekenen werken de kinderen aan een blijvende herinnering aan de overleden persoon. Tegelijkertijd zijn zij spelenderwijs en passend bij hun leeftijd bezig met het verlies. Ouders kunnen met hun kind(eren) de mooiste herinneringen in dit boek verwerken en hun gevoelens van verdriet delen. Dit zorgt voor warmte, openheid en samen beleven in een moeilijke periode. ‘’Dag Lieve…’’ is een unieke uitgave. U komt ermee tegemoet aan de behoeften van uw kleinste cliënten.

Inzetbaarheid bij uw dienstverlening

Optimaal is het wanneer Dag Lieve kort na een overlijden wordt ingezet. Kinderen kunnen er dan op hun eigen manier direct mee aan de slag. Wanneer u wilt kunt u de uitgave ook achteraf, na bijvoorbeeld enkele weken of maanden, inzetten.

Proefexemplaar bestellen?

Gevestigde uitvaartorganisaties kunnen bij ons een kosteloos proefexemplaar aanvragen van een of meerdere uitgaven. Deze service bieden wij om u als uitvaartprofessional eenvoudig kennis te laten maken met onze uitgaven en dienstverlening. Tevens kunt u hiermee beoordelen of u met onze uitgaven uw dienstverlening verder kunt uitbreiden na de uitvaart.

Vraag een proefexemplaar aan